شناسهٔ خبر: 210427 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

برگزاری دومین جلسه شورای راهبری طرح جامع با رویکرد نوین در شهرداری مراغه

مراغه جامع دومین جلسه شورای راهبری طرح جامع مراغه با حضور مدیران ارشد شهری و با تأکید بر تدوین رویکردی نوین برای آینده شهر برگزار شد و اعضا بر ضرورت مشارکت ذینفعان و بررسی تخصصی محورهای مطالعاتی در قالب کارگروه‌های تخصصی تأکید کردند.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی، دومین جلسه شورای راهبری طرح جامع مراغه با رویکرد نوین، روز یکشنبه با حضور وحید بنایی معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی و شهرام مروتی شهردار مراغه، ناهیده موتمنی رئیس اداره راه و شهرسازی مراغه ،به همراه جمعی از کارشناسان، مدیران و اعضای شورای راهبری طرح در سالن جلسات شهرداری مراغه تشکیل شد.

در این جلسه، ابتدا گزارشی از شرح خدمات ارائه‌شده توسط مهندسین مشاور طرح جامع ارائه و محورهای مطالعاتی و اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضای شورا پس از ارزیابی پیشنهادها و نیازهای مرتبط با توسعه شهری، بر لزوم مشارکت حداکثری ذینفعان در فرآیند تدوین طرح تأکید کردند.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، مقرر شد موضوعات تخصصی و موارد پیشنهادی در قالب کارگروه‌های فرعی مورد بررسی دقیق‌تر قرار گیرد. نتایج این جلسات پس از جمع‌بندی و تصویب نهایی، جهت لحاظ در نسخه نهایی شرح خدمات طرح جامع مراغه به شورای عالی شهرسازی و معماری ارسال خواهد شد.

در پایان جلسه، بر اهمیت اتخاذ رویکردی نوین در تدوین طرح جامع و توجه به نیازهای آتی شهر مراغه تأکید شد تا این طرح بتواند در مسیر توسعه پایدار و ساماندهی کالبدی شهر نقش مؤثری ایفا کند.